Български фрази

Печелене на пари от Интернет чрез гледане на реклами


Сайтовете, които ще Ви представим служат за печелене на пари от Интернет, като Ви предоставят реклами за гледане. Те са се утвърдили през годините с коректност и са удобен вариант за печелене на пари от Интернет. Единственото условие е да имате Интернет и да гледате реклами по няколко минути на ден. Това е работа и за да печелите пари също се изисква сериозно отношение. Нямате фиксирано работно време, но за да имате печалба е нужно всеки ден да отделяте по няколко минути. Дава Ви се възможност за развитие, започвате от нула без да влагате никакви пари и единствено от Вас зависи колко ще печелите. Възрастта на сайтовете е повече от 5 години и изплащат сумите редовно при заявка. Първият сайт до момента е изплатил на своите потребители повече от 80 000 000 долара. Работата и в четирите сайта е подобна, така че за да печелите повече е желателно да се регистрирате във всичките. Ако Ви се стори, че работата Ви отнема много време, можете да изберете тези, от които виждате, че има по-задоволителни печалби и да продължите работа само с тях.

Сайт 1, Сайт 2

Важно: Всеки сайт поотделно не позволява да имате повече от един регистриран профил от един и същ компютър и заплашват с блокиране на профил при засичане на такава активност.

Не си правете изводи, че ще печелите бързо веднага след регистрацията. Тази работа изисква сериозно отношение и постоянство, за да печелите пари. Наричат се лесни пари, поради една причина, защото всичко е изложено и само трябва да натискате копчето на мишката. Колко време ще отделяте и колко ще печелите зависи от Вас и от мотивацията Ви. Колкото по сериозни сте, толкова е по-голяма печалбата. С постоянна работа ще съберете пари (а в някои от сайтовете печелите и допълнителни точки), с които ще можете да наемате реферали (други потребители), с които да печелите по-бързо. Почва се от 0 и се печели задоволително. Много е важно да изгледате рекламите си в следващите 48 часа след регистрация, защото иначе ще Ви се блокира акаунта завинаги!

Ако желаете можете да разгледате първия сайт от ТУК! Регистрационната форма се отваря от бутона "Register", който се намира горе вдясно. Когато кликате на рекламата Ви се появява едно кръгче, което трябва да натиснете за да се зареди рекламата. Това е направено с цел за да докажете, че сте човек, а не робот. След като достигнете сумата от 2 долара е разрешено изплащане по няколко възможни начина. Тази сума се достига обикновено за около седмица. След това в зависимост от това колко сте активни и колко реферали наемете, сумата расте много по-бързо. Успех!

Печелене на пари от Интернет от гледане на реклами